Cập nhật đồng ý Đề thi tiếng Anh lớp 8 học kì hai năm 2021 - Đề số 3 từ khối hệ thống đề thi, đề kiểm soát của trường bên trên cả nước. Cung ứng các em lớp 8 ôn luyện giải đề hiệu quả. Có file cài đặt về PDF miễn phí.

Bạn đang xem: Đề thi tiếng anh học kì 2 lớp 8


Chuẩn bị mang đến kì thi học kì 2 sắp tới, cửa hàng chúng tôi xin giới thiệu đến những em bộ đề thi học tập kì 2 lớp 8 môn giờ Anh năm 2021 - Đề số 3 có lời giải chi tiết. Nội dung bám quá sát theo chương trình học trong đơn vị trường. Giúp các bạn học sinh ôn tập và luyện tập làm quen với nhiều dạng đề, đôi khi cũng chuẩn bị tốt mang đến kì thi sắp tới của mình. Mời chúng ta tham khảo nội dung bài viết dưới đây.

Đề thi tiếng Anh học tập kì 2 lớp 8 năm 2021 - Đề số 3

A. Phonetics

Choose the word which has the underlined part pronounced differently from others.

1. A. Slope B. Bother

C. Volcano D. Pottery

2. A. Separate B. Shelter

C. Rescue D. Require

Choose the word which has the MAIN căng thẳng different from others.

3. A. Bulletin B. Computer

C. Requirement D. Departure

4. A. Install B. Message

C. Fiber D. Sample

B. Vocabulary và Grammar 

Choose the best answer A, B, C, or D to lớn complete the following sentences.

1. The weather .................. Nice yesterday.

A. Is B. Was

C. Will be D. Has been

2. It's difficult ................ Your direction.

A. Lớn follow B. Following

C. Lớn following D. Followed

3. Would you mind .............. In the front of the Taxi, Mark?

A. Sit B. Khổng lồ sit

C. Sitting D. Siting

4. The boy ................. Over there is my brother.

A. Stand B. Stood

C. Standing D. Being stood

5. I was cooking for dinner ...........................................

A. Then the phone rang B. Then the phone was ringing

C. When the phone rang D. When the phone was ringing.

6. The leader said that ................... To award the prize to lớn you.

A. He is pleasing B. He was pleasing

C. He is pleased D. He was pleased

7. At Christmas, people often ...................... Their house.

A. Are decorated B. Were decorated

C. Decorating D. Decorate

8. He asked me ..................................

A. Where I lượt thích coffee or not B. Whether I liked coffee

C. What I liked coffee D. Which I liked coffee

9. What's was wrong with your printer?

A. It didn't work B. It doesn't work.

C. It hasn't work D. It won't work.

10. The Statue of Liberty was ................. To lớn the USA by the French.

A. Constructed B. Designed

C. Completed D. Presented

11. He had his father..................... His bicycle yesterday.

A. Fixed B. Fixing

C. Khổng lồ fix D. Fix

12. She asked me ............... A driving license

A. If I have B. Whether I have

C. If I had D. Whether I have had

C. Reading 

Complete the passage with the suitable words in the box


Christmas is the biggest ................(1) of the year in the most of Britain. Celebrations start on 24 December, Christmas eve, ................(2) there have been several weeks of ..................(3) beforehand. The Christmas trees, presents, food, drinks và decorations have been ...............(4). Christmas cards have already been sent khổng lồ friends and................(5). About a week before Christmas, people usually.............(6) up their decorations and an angel on the .................(7) of the Christmas tree. Family presents .............(8) usually put under the tree.

Your answer:


Read the following passage và answer the questions

Viet is a student và he lives in a bed-sit in a suburb of Hanoi. It’s a part of an old house. He has one room and a kitchen & share a bathroom with three other people. In his room, there is a bed on the left-hand side. There is an armchair beside the bed. The desk is opposite the bed and there is a closet on the right side of the room. Above the desk, there is a bookshelf & above the bed, there is a clock. He has a TV and a hi-fi, too. In the kitchen, there is a cooker on the right-hand side. The sink is near the cooker. There’s a small table và two chairs in the center. The kitchen is small, but it’s ok. Viet like his room very much.

1. Where does Viet live?

....................................................................................................

2. How many people nội dung the bathroom with Viet?

....................................................................................................

3. What is there on the right side of the room?

....................................................................................................

4. Where is the cooker?

....................................................................................................

D. Writing

Complete the second sentence so that it has the same meaning khổng lồ the first

1. To go swimming is interesting

It's ..............................................................................................................

2. I kicked the ball into the goal yesterday.

The ball ......................................................................................................

Đề thi Anh lớp 8 học kì hai năm 2021 - Đề số 3

Đáp án đề thi học tập kì 2 môn giờ Anh lớp 8 - Đề số 3

A. Phonetics 

Choose the word which has the underlined part pronounced differently from others.

1. A 2. D 3. A 4. A

B. Vocabulary & Grammar 

1. B 2. A 3. C 4. C 5. C

6. D 7. D 8. A 9. A 10. D

C. Reading 

Complete the passage with the suitable words in the box

1. Holiday 2. Although 3. Preparations 4. Bought

5. Relatives 6. Put 7. Top 8. Are

Read the following passage & answer the questions.

1. He lives in a bed-sit in a suburb of Hanoi,

2. Three other people.

3. There is a closet on the right side of the room.

4. It’s near the sink.

D. Writing 

Complete the second sentence so that it has the same meaning to the first

1. It’s interesting lớn go swimming.

2. The ball was kicked into the goal yesterday.

File cài đặt miễn phí đề Tiếng Anh lớp 8 học kì 2 - Đề số 3

CLICK ngay vào mặt đường dẫn sau đây để thiết lập đề thi học kì 2 giờ anh lớp 8 (Đề số 3) năm 2021 file word, pdf trọn vẹn miễn phí.

Xem thêm: Tìm Hiểu Otp Là Gì Kpop - Otp Là Gì Kpop Phải Biết

Tham khảo đề thi học tập kì 2 lớp 8 khác:

Ngoài nội dung trên, các em xem và bài viết liên quan các môn học tập khác: Toán, Anh, Hóa, Lí, Sinh, Sử, Địa, GDCD,... được cập nhật liên tục mới nhất tại siêng trang của bọn chúng tôi.